Přihlásit se  \/ 
x
x

Vyhledávání

Padání vlasů i s kořínky po porodu

Napsal(a) 

Dobrý den, chtěla bych se zeptat je mi 21 let a jsem 4 měsíce po porodu a začali mi padat vlasy i skořínky. Nemůže to být něco vážného ? Nebo je to jen po porodu? Děkuji.

 

padání vlasů .info

Dobrý den, po porodu se vždy naruší růstový cyklus z důvodu hormonální nerovnováhy. Každá hormonální nerovnováha se upraví po 4 až 6ti měsících, další změna může přijít s ukončením kojení.  Narušení růstového cyklu znamená, že větší procento vlasů se přesune do klidové nebo výpadkové fáze  a z toho důvodu vlasy padají i s cibulkou. Vše by se mělo zase upravit. Padání vlasů.info

Upozornění

Portál padanivlasu.info obsahuje autorské články specialistů, rozhovory s nimi a také články vzniklé kompilací z veřejně dostupných zdrojů. Tyto články, jakožto rady v on-line poradně, v žádném případě nenahrazují konzultaci s lékařem, ani lékařskou péči. Všechny informace zde uvedené nejsou konkrétním návodem na léčbu a jsou pouze obecným informačním materiálem. Autoři článků ani provozovatel tohoto serveru nenesou odpovědnost za jakékoli nerespektování tohoto upozornění. Tým portálu padanivlasu.info.

O nás