Přihlásit se  \/ 
x
x

Vyhledávání

Padání vlasů ve 27 letech

Napsal(a) 

Dobry den chci se zeptat, dost mi padaji vlasy, neni to nejak extremni, ale padaji, a kdyz si je umyji, tak mensi chuvalec mi vypadne. Jsemm mlada, mam 27 let, uz sem zkusila vyzivu, vlasy si nebarvim, nezehlim, uz sem z toho nestastna. poradte dekuji.

 

padání vlasů .info

Dobrý den, z toho co jste napsala je můj tip: dlouhodobé užívání přípravků se silikony. Ty mají hezkou funkci, že obalují vlasy a tím jim dávají větší lesk a pocit zregenerovaných vlasů, ale jako vedlejší efekt se jimi postupně začne zanášet i vlasová pokožka. Ve vlasovém váčku je umístěná mazová žláza a ta produkuje přirozeně a maz a posílá ho na pokožku, ale když je pokožka zanešená, tak se maz začne kumulovat kolem vlasové cibulky a tu pak odřízne od výživy. Výsledek je takový, že v první fázi začnete pozorovat suché konečky vlasů a rychleji plihnoucí vlasy u kořínků. V poslední řadě si všimnete většího výpadku u mytí. Je to z důvodu, že u mytí se uvolní napětí na pokožce a teplá voda lehce rozpustí nános tuhého mazotoku, který drží mrtvý vlas jako takový. Pro přesnou diagnózu se neváhejte objednat na bezplatnou diagnostiku. S pozdravem, Lukáš Rossbach.Padání vlasů.info

Upozornění

Portál padanivlasu.info obsahuje autorské články specialistů, rozhovory s nimi a také články vzniklé kompilací z veřejně dostupných zdrojů. Tyto články, jakožto rady v on-line poradně, v žádném případě nenahrazují konzultaci s lékařem, ani lékařskou péči. Všechny informace zde uvedené nejsou konkrétním návodem na léčbu a jsou pouze obecným informačním materiálem. Autoři článků ani provozovatel tohoto serveru nenesou odpovědnost za jakékoli nerespektování tohoto upozornění. Tým portálu padanivlasu.info.

O nás