Přihlásit se  \/ 
x
x

Vyhledávání

Jak dlouho padají vlasy po porodu?

Napsal(a) 

Dobry den,chtela bych se zeptat,jak dlouho vypadavaji vlasy po porodu?Jsem po porodu temer 5 mesicu a asi 3 mesice mi masivne vypadavaji vlasy.Uz zacinam byt nervozni,protoze me vlasy velmi proridly,spis si rikam ze budu plesata,zda to bude nadale pokracovat. Dekuji.

padání vlasů .info

Dobrý den, bohužel nejste jediná, koho problém s padáním vlasů po porodu trápí. Jde o běžný jev a nezbývá než být trpělivá. Na rychlosti normalizace stavu má vliv i to, jestli třeba kojíte (kojení odčerpává matce látky důležité pro růst vlasů). Doporučit Vám můžeme zvýšený příjem vitamínů a vápníku a vyváženou stravu. Jinak o poporodní alopecii jsme psali zde.  Držíme palce! Padání vlasů.info

Upozornění

Portál padanivlasu.info obsahuje autorské články specialistů, rozhovory s nimi a také články vzniklé kompilací z veřejně dostupných zdrojů. Tyto články, jakožto rady v on-line poradně, v žádném případě nenahrazují konzultaci s lékařem, ani lékařskou péči. Všechny informace zde uvedené nejsou konkrétním návodem na léčbu a jsou pouze obecným informačním materiálem. Autoři článků ani provozovatel tohoto serveru nenesou odpovědnost za jakékoli nerespektování tohoto upozornění. Tým portálu padanivlasu.info.

O nás