Přihlásit se  \/ 
x
x

Vyhledávání

Padání vlasů a léky na štítnou žlázu

Napsal(a) 

Dobrý den, jsem nešťastná že mi začali padat vlasy, a nepřestává to. je mi 68 a léčím se  štítmou žlázou, stále to ale bylo v normě a nyní asi půl roku je to čím dál horší. Při mytí vlasů, tak mi padají, nejsou to chomáče, ale př splachování je jich dost. Prosím o radu co dělat, mám strach že mám rakovinu a nebo něco jiného.Beru prášky na tlak Tritace1/2, concop 1/2 siofor 850 mg, letrx5xtýdně 50 a 2x týdně 100, doxium 500mg 1x,lagosa 1 x, apo-ome 20mg 3x týdně, Vím že je toho hodně, ale jsem zoufalá a hlavně mám strach. Jsem z Jablonce nad Nisou a finance by mi nedovolili jezdit někam daleko a proto jsem se uchýlila k tomuto kroku a poprosit o radu přes počitač.Předem vám děkuji a přeji krásný den B.

 

padání vlasů .info

Dobrý den, velké množství léků způsobí, že v krevním oběhu cirkuluje mnoho chemických látek a to samo o sobě může narušit růstový cyklus. Speciálně pak léky na vysoký tlak a štítnou žlázu. Nepropadejte panice, že máte rakovinu, tam vlasy nepadají - až po chemoterapii. Doporučil bych doplněk stravy na bázi detoxu (DE PURE) a pak pouze vhodný výběr šamponu a kolagenovou emulzi. Rossbach, tricholog. Padání vlasů.info

Upozornění

Portál padanivlasu.info obsahuje autorské články specialistů, rozhovory s nimi a také články vzniklé kompilací z veřejně dostupných zdrojů. Tyto články, jakožto rady v on-line poradně, v žádném případě nenahrazují konzultaci s lékařem, ani lékařskou péči. Všechny informace zde uvedené nejsou konkrétním návodem na léčbu a jsou pouze obecným informačním materiálem. Autoři článků ani provozovatel tohoto serveru nenesou odpovědnost za jakékoli nerespektování tohoto upozornění. Tým portálu padanivlasu.info.

O nás