Přihlásit se  \/ 
x
x

Vyhledávání

Nízká hustota vlasů v délce

Napsal(a) 

Dobrý den. mám vlasy středně silné a u hlavy jich mám opravdu hodně, ale od jisté doby asi tak 8 let nemůžu dosáhnout hustoty v délce...jakoby vlasy měly kratké období růstu. Myslím, že to začlo od vynechání antikoncepce,což bylo před 8 lety a antikoncepci jsem brala 10 let. Tu nejslabší. Je mi 40 let ,nebarvím se, ani moc nemučím vlasy fénováním atd.Dá se nějak prodloužit růstová fáze? a za jak dlouho bude vidět efekt u delších vlasů? děkuji.

 

padání vlasů .info

Dobrý den, s přirozeným stárnutím dochází i ke ztrátě elasticity, to má vliv na zkrácení vlasového folikulu. Hloubka folikulu má zase vliv na délku růstové fáze. Nejdůležitější je správná elasticita, hydratace a čistota pokožky. Doporučuji po umytí vlasů klidně použít fén, z toho důvodu, že když necháme dlouho působit vodu na pokožce, tak má tendenci kvůli svému vysokému pH dehydratovat pokožku a to nám zase souvisí s výše uvedenou elasticitou. Existují přípravky na rychlé dodání elasticity. Padání vlasů.info

Upozornění

Portál padanivlasu.info obsahuje autorské články specialistů, rozhovory s nimi a také články vzniklé kompilací z veřejně dostupných zdrojů. Tyto články, jakožto rady v on-line poradně, v žádném případě nenahrazují konzultaci s lékařem, ani lékařskou péči. Všechny informace zde uvedené nejsou konkrétním návodem na léčbu a jsou pouze obecným informačním materiálem. Autoři článků ani provozovatel tohoto serveru nenesou odpovědnost za jakékoli nerespektování tohoto upozornění. Tým portálu padanivlasu.info.

O nás